Kisha Protestante Bashkësia Ungjillore e Mesisë

Kisha Protestante “Bashkësia Ungjillore e Mesisë” është themeluar në vitin 1994 dhe operon në Prishtinë. Udhëhiqet nga pastor dr. Femi Cakolli. Për më shumë mund të gjeni në: