Bibla

Bibla është libri më i shpërndarë në botë. Është libri më i përkthyer në botë, mbi 2,100 gjuhë. Thuhet se janë shitur më shumë se pesë miliard kopje të Biblës që prej vitit 1815, duke e bërë librin më të shitur të të gjitha kohërave.

Bibla përmban:

66 libra

1189 kapituj

31175 vargje

Vargu i mesëm: Psalmi 118:8

Vargu më i gjatë: Esteri 8:9

Vargu më i shkurtër: Gjoni 11:35

Kapitulli më i gjatë: Psalmi 119

Kapitulli më i shkurtër: Psalmi 117

Statistika mbi Biblën

Shkrimet janë një shërbesë online e kishës protestante e cila ofron leximin e Biblës online, me plotë vegla dhe metoda studimi. Për më shumë vizito www.shkrimet.com.

Poashtu vizitoni Wikipedia dhe shkrimin e saj për Biblën.