Kisha e Nazaretasit – Drita e Botës

Kisha e Nazaretasit “Drita e Botës” është themeluar në vitin 2006 dhe operon në Prishtinë. Udhëhiqet nga pastor Imir Gashi. Për më shumë mund të gjeni në:

  • Email: kisha.drita@gmail.com
  • Facebook: https://www.facebook.com/Nazaretasit/

Vizioni i Kishës

Të jemi komunitet besimtarësh që po transformohen në imazhin e Krishtit.

Misioni

Ta ndjekim Jezusin dhe të bëjmë ndjekës të Jezusit.