Blendona Cakolli

Blendona  Cakolli është lindur me 09.04.1997 në Gjilan.

Është rritur në një familje të besimit Protestant dhe në Korrikun e vitit 2013 është pagëzuar nga Pastor Femi Cakolli.

Është anëtare e Kishës Protestante “Bashkësia Ungjillore e Mesisë” ku që nga viti 2022 drejton shërbesen me tinjexherët.

Ka mbaruar studimet për Administrat Publike niveli bachelor.

Në vitin 2021 filloi studimet në Akademin Teologjike për Themelimin e Kishave në nivelin CMIN.

Ajo vjen nga një përvoj disa vjeçare në fushën e Menaxhimit dhe Gastronomis.

Në Shtator të vitit 2021 është punësuar si Administratore e zyres së Kishës Protestante Ungjillore të Kosovës

Dëshira e saj është ta zbatoj çdo ditë urdhërimin e madh që Jezusi na dha para se të shkonte në qiell. “Shkoni pra dhe bëni dishepuj…” Mateu 28: 19-20.